9/02/2016

Pasrah

Hai september bye august..
Cepatnya masa berlalu pejam celik pejam celi dah bulan 9 rasanya mcm baru je masuk tahun baru.. mcm2 dah berlaku tahun ni sampaikan rasa mcm kalau boleh putar balik masa ni aku nak memperbetulkan keadaan sebelumnya aku tak nak jumpa orang yang banyak buat masalah dan sia2kan hidup aku.. kadang2 aku dah penat kadang2 aku terpikir kenapalah ALLAH tak tarik nyawa aku je dulu bagi mak aku yang hidup..

Ya ALLAH
Mungkin ini dugaan yang perlu aku tempuhi selagi aku hidup dekat dunia ni..

8/27/2016

Hai all.. time2 mcm ni x dapat nak tido lg.nthlah mata rasa mcm x nak lelap pun ada juga almaklumlah esok x kje..yipee.. tadi  osan sangat so pergi lah shopping beli itu ini sambil teman adik nak beli baju untuk esok annual dinner tempat keje.. niat dihati x nak pun beli pape tp ermmm terbeli jgk la jwb nya nasib lah duit terbang mcm tu tapi x pelah bukannye selalu dapat rewad utk diri sendei kan... yang tak boleh blahnya pergi satu kedai ni ambil itu ini sekali nak bayar baru teringat wallet ada dekat bonet moto nak x nak menapak la g kt moto park dekat nun hujung dunia sana..haha

Lovely miki

                                Love my cat...
                                        Miki
 

Copyright 2015 © Eyzafye. Design by Ayu Barbydol